ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΝΕΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ

– Αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε το βιβλίο “ΤΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΣΥΡΤΑΡΙ” από τις εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ με περισσότερα διηγήματα (από την παλαιότερη έκδοση) που αναφέρονται στην περίοδο της σκοτεινής επταετίας από την αρχή της χούντας των στρατηγών μέχρι την εξέγερση του Πολυτεχνείου.  Η μικρή Κατερίνα των πρώτων διηγημάτων έχει γίνει έφηβη. Φοιτήτρια πια παρακολουθεί  ενεργά τα γεγονότα μέσα και έξω από το Πανεπιστήμιο ενώ γνωρίζει τον έρωτα.  Έτσι από τη μια ωριμάζει η ίδια σαν γυναίκα ενώ από την άλλη το φοιτητικό κίνημα μπαίνει στην τελική ευθεία της εξέγερσης.  Η πόρτα του Πολυτεχνείου πέφτει.  Ταυτόχρονα  όμως ανοίγει μια άλλη πόρτα όχι μόνο στη ζωή της Κατερίνας και των συμφοιτητών της αλλά και όλων των Ελλήνων.Ένα βιβλίο κατάλληλο για μεγάλα παιδιά και  νέους.
Από τις εκδόσειςΨΥΧΟΓΙΟΣ” πρόκειται να εκδοθεί το βιβλίο της με τίτλο “ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΑΛΤΙΚΗ”. Ένα βιβλίο νεανικό, γραμμένο με λυρισμό και πάθος. Η ιστορία μιας “ανένταχτης” έφηβης που βρίσκεται σε ένα νησάκι της Βαλτικής θάλασσας, κουβαλώντας όνειρα αλλά και πολλές αντιρρήσεις και αντιφάσειςσχετικά με το “κατεστημένο” που νιώθει να την πνίγει.
Ένα παλιό παιδικό τραύμα και μια πρόσφατη ερωτική απογοήτευση-μέσα από παράδοξες συνθήκες- την οδηγούν σε μία στάση άρνησης. Ωστόσο η φυγή της μετατρέπεται σε ένα ταξίδι ψυχής που θα την βγάλει σε λιμάνια αφανέρωτα για εκείνη.  Το βιβλίο απευθύνεται σε εφήβους.

Back To Top